Comarch CRM & Marketing

Loyaliteitsmanagement

Een van de belangrijkste uitdagingen voor klantgerichte bedrijven is om effectieve marketingmethoden te vinden die een sterke band tussen klanten en het merk creëren.

Loyaliteitsmanagement (Travel Edition)

Ontdek CLM Travel Edition en wees uw concurrentie voor. Met specifieke tools gewijd aan de luchtvaartindustrie bent u in staat uw programma nog effectiever te maken.

Campaign Management

Comarch Campaign Management is een krachtige tool voor een snel, rendabel ontwerp, uitvoering en analyse van klant-gedreven marketingcampagnes.

Customer Engagement

Comarch Customer Engagement is een innovatieve tool die gebruikers motiveert om uw aanbod te kiezen. Met gamification en andere mechanismen op basis van gedragswetenschap is dit nu eenvoudiger dan ooit.

Klantenservice

Dankzij een duidelijke en intuïtieve interface is het nu gemakkelijker dan ooit om te gaan met klachten, het toevoegen van nieuwe diensten, en betalingen te bevestigen. Ook worden het definiëren van kortingen en gedragscorrespondentie gemakkelijker.

Business Intelligence

het Comarch Business Intelligence-platform vormt bedrijfsgegevens om tot waardevolle informatie en kennis die cruciaal zijn voor data-gedreven bedrijfsvoering.

Social Mining

Een aanzienlijk aantal bedrijven zijn begonnen met het gebruik van sociale media, en dit niet alleen voor communicatie en marketing. Inzichtelijke klantendata zijn nu binnen handbereik.

Managed Services

Wij bieden strategie, technologie, analytics, professionele diensten en multi-industrie expertise om programma’s te ontwikkelen die klanten volgen, begrijpen en belonen. Dit alles levert tegelijkertijd een unieke klantervaring.

Klanten

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.