Loyalty
Management
Software

Creëer gepersonaliseerde klantervaringen, stuur het klantgedrag, beloon je klanten en analyseer ledendata met een enkele tool

VRAAG OM DEMO

Alles wat je nodig hebt om 
loyaliteitsprogramma's te bouwen, starten en beheren

Onze AI-gedreven klantenbindingssoftware
helpt je om de klantenbinding, de klantwaarde (CLV) en je winst te verhogen.

Build, run, and manage loyalty programs

Verzamel en gebruik
Zero & First-Party Data

Zet ons klantenbindingssysteem in om automatisch klantinformatie te verzamelen uit al je verkoops- en marketingkanalen en die vervolgens te gebruiken als basis voor je promoties & aanbiedingen - en ook volledige loyaliteitsprogramma - die bij je klanten in de smaak zullen vallen. 

Zodra je programma live is, kan je ledendata analyseren met onze ingebouwde analysemodellen, patronen herkennen in het gedrag van je klanten en ze het juiste bericht op het juiste moment en de juiste plaats sturen

Ontwikkel hypergepersonaliseerde
Promoties & Aanbiedingen

Gebruik de promotiemotor om de klantenperceptie van jouw merk te sturen en klanten naar hun volgende aankoopbeslissing te loodsen.  

Bepaal verschillende promotietypes (incl. punten, kortingen, bonnen en weggeefacties met producten) op basis van eigenlijk elk activiteit op elk kanaal: aankopen, online reviews, gedownloade app, noem maar op.

Geen loyaliteitsexpert? Geen zorgen! Maak simpelweg gebruik van de vooraf ingestelde sjablonen en volg de systeemaanbevelingen van het platform om de aandacht van je klanten te trekken. 

Ga voor meer pit met
Gamificatie

Laat je klanten deelnemen aan spannende spelletjes en wedstrijden waarbij ze zichzelf uitdagen en meer leren over je merk en waarden.

Creëer een leuke en spannende omgeving met badges, vooruitgangsbalken en scoreborden waar leden kunnen strijden om speciale prijzen en extra punten.

Beloon je klanten

Erken de merkbetrokkenheid van je klanten door hen financiële, belevingsgerichte (bv. gratis verzending of toegang tot speciale inhoud/evenementen) en emotionele beloningen te geven. 

Vind het geknipte geschenk in onze uitgebreide beloningscatalogus die vooraf is geïntegreerd met verschillende externe e-commerceplatformen. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over de bezorging.

Bied je klanten ook de mogelijkheid om goede doelen en lokale organisaties te steunen met beloningen of loyaliteitspunten die ze winnen.

Ontwerp een Tier System
dat uniek is voor jouw merk

Motiveer leden van je loyaliteitsprogramma om meer uit te geven, je app vaker te gebruiken en meer loyaliteitspunten te verzamelen door hen extraatjes en voordelen te geven bij elk nieuw betrokkenheidsniveau dat ze bereiken. 

Hou je klanten op de hoogte over unieke en tijdsgebonden prijzen die ze later in het ledenprogramma kunnen winnen en geef hen toegang tot hun accountgegevens zodat ze hun vooruitgang kunnen bijhouden.

Bouw een gelijkgestemde gemeenschap uit met speciale ledenclubs, VIP-groepjes op uitnodiging en betalende abonnementen.

Integreer
met 3-rd Party Platformen

Voeg ons klantenbindingssysteem toe aan je IT-ecosysteem en combineer het met je bestaande marketingtechnologie-oplossingen.

Maak bovendien gebruik van de al bestaande bruggen tussen ons klantenbindingssysteem en andere grote platformen voor een betere klantbetrokkenheidstrategie. Daarnaast kunnen wij of een van je vertrouwde partners API-integraties op maat uitwerken en verbinden met de systemen die je al gebruikt.

Loyalty Platform Integrations

Gebruik het systeem, hoe groot of klein je bedrijf ook is

Bepaal je doelen en gebruik vervolgens de brede waaier aan originele functies om ze te bereiken. Net dat tikkeltje meer nodig? Vraag ons dan om onze tools te personaliseren of specifieke onderdelen te creëren.

Kies zelf de grootte van je loyaliteitsprogramma - 1000, 100 000, 100 000 000 leden... niets is te gek - en wees gerust dat alles op rolletjes loopt.

Maak je geen zorgen
over de Veiligheid

Onze klantenbindingssoftware heeft alles in huis wat je nodig hebt om zowel je bedrijfsmiddelen als je reputatie te beschermen. 

Gegevensbescherming

Wees gerust dat de gegevens van je programmaleden steeds veilig worden bewaard dankzij veiligheidsprotocollen, certificeringen, regelmatige penetratietesten en geavanceerde functies zoals multifactorauthenticatie.

Detectie van loyaliteitsfraude

Onze AI-/ML-gedreven technologie spoort snel onregelmatigheden in het gedrag van je klanten op en voorkomt fraude voor er schade wordt aangericht aan je bedrijf.

Certificaten

Onze loyaliteit klanten

Geïnteresseerd in andere tools voor klantenbinding?

Kijk eens naar:

Marketing Automation
Marketing Automation

Bouw en draai meeslepende marketingcampagnes op basis van klantgedrag uit het verleden (AI) en stuur gepersonaliseerde e-mail-, push- en sms-berichten naar uw doelgroep. 

Data Analytics
Data Analytics

Voorspel toekomstige klantinteracties en verbeter uw ROI met behulp van gedetailleerde campagnedashboards, diverse rapportagemodules en multidimensionale klantsegmentaties. 

Omnichannel Marketing Applications
Omnichannel Marketing Applications

Voorzie uw klanten van meer manieren om met uw merk te interageren en bied hen eersteklas klantenservice met behulp van slechts één set tools.

Vertel ons uw behoeften en we zullen de perfecte oplossing vinden