Werken bij Comarch

SmallGroupPic.jpg

 

Zowat de helft van ons leven bestaat uit werken. Daarom oefent u beter een motiverende en interessante job uit!

 

Bij Comarch Benelux zijn we steeds op zoek naar nieuwe collega's. Kijk je uit naar een job met tal van klanten met een waaier van aanvragen, uitdagende ICT-oplossingen en een goede sfeer tussen de collega's? Ziehier de vacatures die Comarch momenteel aanbiedt in de Benelux:

"Met haar gedreven team creëert Comarch Benelux een omgeving waarin het erg prettig werken is, en waarin ik van in het begin veel vertrouwen en verantwoordelijkheid kreeg. Comarch biedt mij de kans om te werken als een ondernemer binnen een internationaal bedrijf in de zeer interessante en zeer competitieve wereld van geavanceerde software."

Quinten De Raedt, Business Development Manager Telecommunicatie

"Elke ochtend ga ik met goesting naar het werk. Comarch biedt me wat ik zoek – een ondernemerservaring waarbij ik bij elke stap iets bijleer. Hoewel Comarch mijn eerste werkgever is, kreeg ik meteen al veel verantwoordelijkheden en veel vrijheid vanaf mijn aankomst. Werken bij Comarch in twee woorden: flexibiliteit en gezelligheid."

Raphaël de Schrynmakers, Business Development Manager Verzekeringen

"De ICT-industrie bestaat uit meer dan code, systemen, moderne technologieën en abstracte concepten. De ICT-industrie bestaat ook uit allerlei processen en zakelijke behoeften waaraan kan worden voldaan en die verbeterd kunnen worden via informatiesystemen. Naast het werken in één van de meest innovatieve industrieën in de wereld is mijn werk zeer interessant en inspirerend. Persoonlijk had ik na mijn economische studies niet verwacht dat ik juist mijn plaats zou vinden in de IT-sector… Een schot in de roos!"

Anna Sacha, Business Solution Manager Kapitaalmarkten

"Werken bij Comarch is voor mij synoniem voor werken bij de meest toonaangevende leider wat betreft BSS-oplossingen voor telecom! Ik voelde me meteen volledig geïntegreerd binnen dit dynamisch team met de mogelijkheid om mezelf persoonlijk te ontwikkelen en projecten op de weg naar succes te ondersteunen in samenwerking met onze klanten."

Kevin Perrottet, Business Solution Manager BSS

Bent u geïnteresseerd in één van onze vacatures?

Stuur uw CV en motivatiebrief nu op. Veel succes!