Smart BSS

Comarch Smart BSS is een compacte, volledig vooraf geïntegreerde convergente BSS -oplossing die subscription-based serviceproviders uitgebreide beheermogelijkheden biedt voor hun bedrijfsprocessen via Customer Management en Self Care applicaties. Dankzij de snelle implementatie en lage kosten is het de perfecte keuze voor tier 2- en tier 3-telecomoperatoren, nieuwe en bestaande MVNO’s, zoals bijvoorbeeld serviceproviders van mobiele en vaste telefonie, internet, digitale betaaltelevisie en satelliet-tv.
Een volledig aanpasbare charging engine,waarmee we specifieke bedrijfstakken (zoals IoT) of services van elke andere industrie kunnen beheren, zowel voor B2B als B2C. Korte time-to-market en een procesgeoriënteerde aanpak maakt van Comarch Smart BSS de beste oplossing voor start-ups die reeds diensten in de cloud aanbieden of nood hebben aan een snelle opstart van nieuwe digitale services en OTT-platformen.
Dankzij de vele configuratiemogelijkheden kunt u met Comarch Smart BSS alle abonnementtypes beheren, zowel prepaid als postpaid,en de naadloze toevoeging van nieuwe producten en specificaties aan de productcatalogus garandeert een snellere marktinvoering. Het systeem versnelt de processen voor het beheer en de aanmaak van vouchercodes. De geïntegreerde CRM-module helpt volledige informatie over klanten te verzamelen zodat de klantervaring wordt verbeterd en de klantenverlies wordt vermeden via functionaliteiten gerelateerd aan getrouwheid.
Comarch Smart BSS-platform wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk gepersonaliseerd self careportaal en ingebouwde berichtendienst om de communicatie tussen bedrijven en hun klanten te vereenvoudigen. Comarchs compacte BSS-oplossing bespaart tijd en geld door de werking te optimaliseren, het dagelijkse werk van de werknemers te faciliteren en hun productiviteit gevoelig te verhogen.

Compacte & convergente BSS-oplossing - Voordelen van Comarch Smart BSS

Gebruik één systeem voor alle vormen van facturatie

Gebruik een tariferingsfunctie voor alle aanrekeningen en facturen. Verwerk facturatiegegevens van alle providers van betalingsservices.

Beheer alle zaken op basis van abonnementen op een efficiënte manier

Meer en meer bedrijven hanteren een model op basis van abonnementen. Verbeter het beheer van uw cashflow, de consistentie van uw bedrijf en klantenbinding met Smart BSS-hulpmiddelen.

Maak eenvoudig en snel nieuwe producten

Gebruik de ingebouwde productcatalogus om een verscheidenheid aan producttypes, aanbiedingen en specificaties te creëren. Versnel de time-to-market van nieuwe services met een vereenvoudigd proces voor orderbeheer.

Versnel het beheer van vouchercodes

Dankzij functies voor het beheer van vouchers en top-ups kunt u snel vouchercodes genereren en beheren (ook gebruikt voor marketingcampagnes).

Verbeter de ervaring voor de klant

Door het gebruik van webgebaseerde interfaces (CRM, Self-Care, webshop) wordt de gebruikservaring van vertegenwoordigers van de klantendienst en van de klant verbeterd. Creëer een 360°-klantbeeld met de compacte CRM-module. Segmenteer uw klantendatabase, beheer marketingcampagnes en getrouwheidsprogramma’s.

Verminder de totale eigendomskosten

Ontdoe u van legacy-systemen dankzij vlotte en gemakkelijke integratie met systemen en toepassingen van derden, multitenancy, multi-valuta, en meerdere talen die worden ondersteund door Comarch Smart BSS.

Optimaliseer uw werking om tijd en geld te besparen

Door CRM, facturatie, afrekening, productcatalogus en serviceverlening te combineren in één enkel systeem, optimaliseert u de operationele kosten. Door de mogelijkheid om gebruiksgegevens van services in bulk te laden vanaf externe systemen wordt de gegevensverwerking versneld en geautomatiseerd.

Stimuleer de productiviteit van de werknemers

Automatiseer massaprocessen (facturatie, aanmaningen, rapportage en een deel van de klantcommunicatie) en geef werknemers eenvoudig toegang tot gegevens via één enkel systeem.

Vereenvoudig systeemonderhoud

Vanaf een gebruiksvriendelijke administratieconsole kunt u het onderhoud en de configuratie van uw systeem op efficiënte manier uitvoeren. U kunt gebruikmaken van gebruiksvriendelijke standaard rapporten en sjablonen om allerlei vereiste rapporten op te stellen.

Start een MVNO-bedrijf op in maanden

Een vooraf geconfigureerde set processen en scenario’s, die specifiek beantwoorden aan de behoeften van de MVNO’s (serviceproviders, kleinhandelaars van merkproducten enz.) maken het mogelijk om in zeer korte tijd (zelfs in minder dan 60 dagen) een MVNO-bedrijf op te starten.

Personaliseer uw aanpak voor elke MVNO.

Convergente facturatie met een gepersonaliseerde productcatalogus stelt u in staat om op één plaats voor elke MVNO prijszettingen te individualiseren en concurrentiële marketingstrategieën te bepalen.

Comarch Smart BSS

Case study

"Comarch has really lived up to our expectations in terms of engaging in the implementation and their technical expertise. We outlined a very ambitious deadline for the project and Comarch adjusted their offer to fit our needs, ensuring the perfect level of resources to support our goals. Following the successful launch of simpliTV we are looking forward to continuing our cooperation with Comarch in the future while extending our offer and addressing the needs of new target groups, such as corporate clients."

Dominique Löpfe, Project Manager, ORS/simpli services

Download de case study >>

Gerelateerd materiaal

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.