Smart BSS

Comarch Smart BSS is een complete, vooraf geïntegreerde oplossing die communicatiedienstenaanbieders helpt bij het complete beheer van processen zoals Request-to-Answer, Order-to-Payment, Usage-to-Payment, Request-to-Change, Termination-to-Confirmation en Problem-/Complaint-to-Solution via Customer Management- en Self Care-applicaties. Het is de perfecte keuze voor Tier-2- en Tier-3-telecomaanbieders, met inbegrip van internet, kabel-tv-aanbieders, satelliet-tv-aanbieders, en MVNO's dankzij snelle implementatie en lage kosten. Operatoren op laag 1 kunnen de oplossing ook gebruiken voor het beheer van zakelijke activiteiten (zoals M2M) of diensten die gericht zijn op verschillende sleutelmarkten binnen de sector.

De zeer aanpasbare Comarch Smart BSS maakt het beheer mogelijk van alle soorten betalingen, zowel vooraf als achteraf betaald, en soepel creëren van nieuwe productaanbiedingen en –specificaties via het productcatalogushulpmiddel voor een directe verkorting van de time-to-market. Het systeem versnelt het genereren van pincodes en kraskaarten en maakt het beheer ervan efficiënter. De geïntegreerde CRM-module ondersteunt het verzamelen van informatie over klanten, verbetert de klantervaring en heeft als extra voordeel dat klantenverloop wordt voorkomen. Comarch Smart BSS wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk gepersonaliseerd zelfzorgportaal en een ingebouwde berichtfunctionaliteit voor vereenvoudiging van communicatie tussen bedrijven en klanten. De Comarch BSS-oplossing bespaart tijd en geld door optimalisering van activiteiten, vereenvoudiging van de dagelijkse werkzaamheden van medewerkers en aanzienlijke verhoging van hun productiviteit.

Voordelen

Beheer alle soorten betalingen voor alle soorten diensten

Factureer met behulp van een real-timewaarderingsfunctionaliteit, beheer factureringsinfo en profiteer van volledige ondersteuning voor AAA (Authentication, Authorization, Accounting) met een configureerbare autorisatie, dienstverlening en optioneel real-timebeheer van IP-diensten.

Creëer gemakkelijk productaanbiedingen

Creëer verschillende soorten producten, aanbiedingen en specificaties met een ingebouwde productcatalogus en verkort de time-to-market voor nieuwe diensten met vereenvoudigde processen voor orderbeheer.

Versnel het beheer van kraskaarten en pincodes

Genereer en beheer snel kraskaarten en pincodes (die ook voor marketingcampagnes worden gebruikt) dankzij functionaliteit voor kortingsbonnen en opwaarderen.

Verbeter de klantervaring

Verbeter de ervaring van klantenservicemedewerkers en de klantervaring met webgebaseerde gebruikersoppervlakken (CRM, zelfbediening, webshop) en creëer een algeheel klantbeeld met de compacte CRM-module.

Bied klanten de mogelijkheid om voor zichzelf te zorgen

Introduceer een zelfzorgportaal en breid het eventueel uit met een webwinkelfunctionaliteit. Communiceer met uw klanten door middel van een ingebouwde berichtfunctionaliteit die zichtbaar is in het zelfzorgportaal.

Optimaliseer uw activiteiten om tijd en geld te besparen

Versnel en automatiseer het inladen van gegevens met batchgewijs laden van gegevens over dienstengebruik vanaf externe systemen en gebruik een platform dat CRM, facturering, , productcatalogus en dienstenactivering combineert om de operationele kosten te optimaliseren.

Vergroot de productiviteit van medewerkers

Automatiseer massaprocessen (facturering, aanmaning, rapportering en een deel van de communicatie met de klant) en bied medewerkers gemakkelijk toegang tot de gegevens via één enkel systeem.

Vereenvoudig systeemonderhoud

Onderhoud en configureer het systeem op efficiënte wijze met een gebruiksvriendelijke beheersconsole en stel verschillende soorten rapporten op met gebruiksvriendelijke, ingebouwde rapport- en diagramsjablonen.

Comarch Smart BSS

Case study

"Comarch has really lived up to our expectations in terms of engaging in the implementation and their technical expertise. We outlined a very ambitious deadline for the project and Comarch adjusted their offer to fit our needs, ensuring the perfect level of resources to support our goals. Following the successful launch of simpliTV we are looking forward to continuing our cooperation with Comarch in the future while extending our offer and addressing the needs of new target groups, such as corporate clients."

Dominique Löpfe, Project Manager, ORS/simpli services

Download de case study >>

Gerelateerd materiaal

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.