Network Consolidation for M&A

De netwerkconsolidatieoplossing voor M&A van Comarch helpt telecombedrijven bij het efficiënt organiseren en stroomlijnen van hun netwerkplanning en -consolidatieprocessen bij fusie- en overnameprojecten (M&A). De oplossing is samengesteld uit verschillende componenten uit het OSS-portfolio nieuwe generatie van Comarch. De kernmodules van de oplossing bevatten Resource & Network Inventory, Planning Framework (met radio-, transport- en core-technologiepakketten), een geografisch informatiesysteem (GIS), en mediatie-, rapportage- en bedrijfsprocesmanagement. De Pairing- en Ratingmodule die wordt gebruikt voor automatische benchmarking en siteselectie werd speciaal voor deze oplossing ontwikkeld en breidt de mogelijkheden van netwerkinventarisatieplanning uit.

How to Save Time and Money on Telecom Network Merger & Acquisition Processes

Voordelen

Plan uw doelnetwerk vóór de M&A-goedkeuring

Dankzij de ingebouwde functie voor het beheer van gegevenstoegangsrechten kan Comarch data van beide kanten van het M&A-proces migreren en bewerken, terwijl gevoelige data afgeschermd blijven totdat de autoriteiten goedkeuring verlenen. Hierdoor kunnen de siteselectie en de planning van het geconsolideerde doelnetwerk versneld worden, zodat u direct kunt beginnen met de operationele activiteiten zodra de M&A officieel is goedgekeurd. Het verdere geconsolideerde uitrolproces kan worden uitgevoerd op een uniforme, gecontroleerde manier.

Pas de workflow van uw netwerkplanning aan

De oplossing biedt eenvoudig configureerbare bedrijfsprocessen die worden gebruikt om de uiteindelijke workflow van uw netwerkplanning te dirigeren. Het management kan de mijlpalen eenvoudig opvolgen en rapporteren, waardoor er altijd een helder overzicht is van het consolidatieproces.

Krijg een consistent beeld van uw netwerkplanningsproces

Bekijk de besluiten en resultaten van radio- en transportplanners in de vorm van passende rapporten of overzichten. Krijg zicht op uw netwerk met het geografische overzicht. Meet de voortgang en consolidatie-uitkomsten met configureerbare KPI's.

Synchroniseer met andere OSS-tools

Synchroniseer alle M&A-activiteiten uit de oplossing met legacy OSS-tools dankzij de ingebouwde mediatiemodule.

Plan een willekeurig netwerk in een technologie naar keuze

De tool ondersteunt alle radiotechnologieën (2G/3G/4G), inclusief gangbare logische en fysieke transportlagen.

Breid eenvoudig uit met andere Comarch OSS-modules

Als uw behoeften veranderen kunt u de oplossing uitbreiden met een bredere set mogelijkheden uit de Comarch OSS Suite, omdat de oplossing het NG-kader voor netwerkplanning van Comarch gebruikt. U kunt bijvoorbeeld de oplossing uitbreiden met Comarch Configuratiemanagement om wijzigingen direct in te voeren in de netwerkresources.

Comarch Network Consolidation for M&A

Gerelateerd materiaal

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.