IoT Monetization Suite

Als antwoord op de eisen van moderne dienstenaanbieders heeft Comarch een complete IoT Monetization Suite ontwikkeld die voldoet aan alle behoeften van de moderne IoT-wereld. De suite is gebaseerd op vier hoofdpijlers:

  • M2M Actionable Analytics: een modern gegevensanalysehulpmiddel, aangepast voor M2M/IoT, met behulp waarvan u de ondernemingswaarde kunt meten en in realtime kunt reageren op mogelijke problemen
  • Billing of Applications: een factureringssysteem, op maat gemaakt voor de behoeften van uw M2M-activiteiten. Hiermee kunt u niet alleen factureren voor connectiviteit, maar ook voor apparaten, applicaties en diensten. Ondersteunt alle bedrijfsmodellen (B2B, B2B2C, B2B2B) 
  • SLA Management: helpt u bij het garanderen van de hoogste kwaliteit in dienstverlening voor alle elementen in de waardeketen, zoals apparaatkwaliteit, applicatie-SLA, connectiviteit-SLA en meer
  • Digital Services Platform: maakt het eenvoudiger om te zoeken naar partners, ze door de hele partnerlevenscyclus te leiden, productbundels te bouwen en ze aan te bieden op de online-markt

It’s Time to Focus on Quality in the IoT Ecosystem

Voordelen

Lever IoT-diensten aan verticale markten

Het Comarch Digital Services Platform helpt u om dynamischer en eenvoudiger aan te haken op verticale markten, door verschillende mogelijkheden aan te bieden (bv. facturering, lokale merken en klantenservice) aan nieuwe potentiële partners. Dankzij het platform kunt u potentiële zakelijke en technologische partners vinden door gebruik te maken van exacte criteria, zodat u de juiste overeenkomst kunt vinden en ecosystemen kunt creëren waarin uw partners aanvragen kunnen doen voor het openen van posities voor ontbrekende elementen van een IoT-dienst.

Pak de volledige controle over uw IoT-geldstromen

Met Comarch Billing of Applications en Comarch Digital Service Platform beheert u de diensten- en geldstromen tussen partijen met behulp van automatisch gegenereerde dienstenstroom- en afhankelijkheidsdiagrammen voor IoT-diensten met meerdere clouds en meerdere partijen. Beheer alle fasen van de lancering van diensten, ook de individuele elementen, en schakel tussen de afhankelijkheden van de verschillende dienstenelementen, betrokken partijen, hun rollen en de voortgang van het hele dienstenintegratieproces.

Bied de hoogste dienstverleningskwaliteit voor IoT-diensten met SLA's

Dankzij de module SLA Management kunt u uw klanten de beste gebruikerservaring bieden, waar ze ook zijn, zorgen voor de hoogste toegangssnelheid en verbindingsefficiëntie, op ieder moment ondersteuning en hulp bieden door servicebewaking op afstand. Ook levert u verbeterde prestaties en een reeks rapportagefuncties, geautomatiseerde waarschuwingen en berichten en detectie van misbruik. Lever de hoogste dienstverleningskwaliteit (QoS) aan klanten en partners via mondiale, multilevel SLA's (Service Level Agreements, overeenkomsten m.b.t. serviceniveau).

Creëer gebundelde IoT-diensten met een reeks prijsmodellen

Met de module Billing of Applications kunt u samenwerken met verschillende IoT-spelers (bijvoorbeeld communicatiedienstenaanbieders (CSP's), aanbieders van IoT-diensten, applicatieaanbieders, apparaataanbieders, derden (partners) of leveranciers) en zo geavanceerde dienstenbundels creëren. Bied uw klanten een reeks innovatieve prijsmodellen, zoals waardegebaseerde (betaal per gebruik), criteria-gebaseerde (vast bedrag) of consumentenapparaat-gebaseerde prijsvorming.

Meet ondernemingswaarde door slimme verwerking van grote hoeveelheden gegevens

Met de module M2M Actionable Analytics verzamelt en verwerkt u in realtime gegevens uit uw netwerk, M2M-/IoT-apparaten, applicaties en andere gegevensbronnen en combineert u ze met historische gegevens om in een consistent overzicht te zien welke M2M-diensten door uw klanten worden gebruikt en hoe ze die diensten gebruiken. Met deze informatie kunt u de waarde van uw M2M-activiteiten meten.

Comarch IoT Monetization Suite

Gerelateerd materiaal

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.