Convergent Billing System

Naarmate telecombedrijven zich aanpassen aan de zakelijke omgeving van het digitale tijdperk en innovatieve diensten op basis van het internet der dingen lanceren, vaak in samenwerking met partners, krijgen telecomfactureringssystemen een nieuwe en krachtige rol: ze vergemakkelijken de ontwikkeling van nieuwe diensten op basis van de werkelijke klantbehoeften en zorgen ervoor dat ze efficiënt in geld kunnen worden omgezet.


Comarch Convergent Billing System is een belangrijke module binnen de Comarch BSS suite en is vooraf geïntegreerd met andere modules zoals de Comarch Product Catalog of Comarch BSS Mediation. Comarch CBS maakt real-time opwaarderen mogelijk voor alle soort diensten en maakt de ontwikkeling mogelijk van nieuwe zakelijke modellen in samenwerking met partners, een belangrijk element bij verhoging van de omzet in de digitale wereld. Comarch Convergent Billing System is een flexibel en schaalbaar service-agnostisch beheersysteem met hoge capaciteit dat door dienstverleners kan worden gebruikt voor effectieve benutting van diensten, variërend van traditionele telecommunicatie door middel van MVNO en M2M tot moderne digitale diensten. Comarch BSS-hulpmiddelen zijn ook opgenomen in het magische kwadrant van Gartner voor geïntegreerd inkomsten- en klantbeheer.

Voordelen

Ontwikkel uw bedrijf met een vertrouwd en bewezen hulpmiddel

Comarch Convergent Billing geniet het vertrouwen van meer dan 20 communicatiedienstenaanbieders wereldwijd waaronder KPN (Nederland), TAG (Oostenrijk), Siminn (IJsland), Turkcell Europe (Duitsland), CableCom (Mexico) en TV Cable (Ecuador).

Factureer en bereken alle soorten diensten in real-time

Verhoog de zakelijke efficiëntie met behulp van een flexibel en nauwkeurig hulpmiddel voor facturering, berekening, waardering en inning, ongeacht de klant, de markt of het soort dienst. Breid kortingen of nieuwe prijzen uit met eenvoudige tot zeer complexe formules.

Vereenvoudig het beheer en versnel factureringsprocessen

Versnel en vereenvoudig factureringsprocessen. Comarch CBS's gebruiksvriendelijke GUI ondersteunt flexibele definiëring en stroomlijning van massaprocessen zoals waardering, facturering en afdrukken met validaties en controles die na elke fase kunnen worden uitgevoerd.

Ontwikkel nieuwe zakelijke modellen in samenwerking met partners

Implementeer meerlaterale zakelijke modellen, waaronder samenwerking met aanbieders van inhoud, OTT’s, applicatieaanbieders, MVNO's of sleutelmarkten binnen de sector en lanceer namens partners nieuwe diensten met de factureringsfunctionaliteit.

Vergroot de nauwkeurigheid

Factureer op elk ogenblik gemakkelijk op basis van meerdere factoren zoals tijd, bytes en gebeurtenisinhoud. Gebruik het krachtige herwaarderingshulpmiddel om uw facturen automatisch te corrigeren en de klanttevredenheid te verhogen met flexibele kortingen op factuurniveau.

Beheer digitale diensten in real-time

Zorg voor een beter beheer van het gebruik van diensten voor specifieke groepen abonnees dankzij Comarch Service Controller Module. Deze oplossing ondersteunt real-timebeheer van de sessie, het tegoed en het saldo en legt maandelijkse gegevensquota of geografische beperkingen vast voor specifieke simkaarten.

Vereenvoudig het beheer van pre-paiddiensten

Definieer en genereer tegoedbonnen en pincodes via de flexibele en open Comarch Voucher & Top-up-beheermodule.

Comarch Convergent Billing System

Elementen van deze oplossing:

Case study

"The components of KPN's previous BSS system required vast amounts of manual work being carried out by its users. Finally, a decision was made to purchase a new, integrated solution, and Comarch matched our requirements perfectly."

Cees Versteeg, Director IT and Operations, KPN Managed Mobile Solutions

Download de case study >>

Gerelateerd materiaal

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.