Geomarketing

Een webtoepassing voor de weergave van verkoopgegevens in Google Maps, bestemd voor verkoop- en marketingmanagers. Het is een effectieve en snelle tool voor de optimalisering van de verkoopactiviteiten op het terrein. 

Rapporten tonen de locatie van verkooppunten op Google Maps die kunnen worden gefilterd op provincie of op de regio van de klantstructuur. Ze bevatten ook informatie over de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het betreffende gebied. De toepassing toont ook belangrijke bedrijfsgegevens over winkels zoals omzet, categorieën, productbeschikbaarheid en NHD.

 

Demo aanvragen

geomarketing comarch

Functionaliteiten

RAPPORTAGE IN GOOGLE MAPS

Verkoopgegevens kunnen in Google Maps worden weergegeven op basis van regio, met de mogelijkheid om de niveaus van bepaalde klanten te raadplegen en hun omzet weer te geven in grafieken die zijn ingedeeld op merk of op basis van vrij gedefinieerde parameters

RAPPORTEN EXPORTEREN

De mogelijkheid om rapporten rechtstreeks naar bestanden te exporteren (PDF, PPT, JPG)

ABONNEREN OP RAPPORTEN

De mogelijkheid om zich te abonneren op rapporten en deze via e-mail bij een bepaalde doelgroep te bezorgen

HELPDESK

Comarch Helpdesk is het eerste ondersteuningsniveau voor gebruikers van het Comarchs SFA-systeem. De adviseurs van Comarch bieden telefonische ondersteuning in 6 talen (EN, DE, PL, UA, RU, FR), en dit 5 dagen per week, 8 uur per dag.

TRAINING

Comarch organiseert professionele trainingen voor gebruikers van het systeem. Trainingen worden georganiseerd door een professioneel team consultants van ons trainingscentrum.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Comarch’s tweede ondersteuningsniveau biedt e-mailondersteuning (ticketingsysteem) voor installatie, configuratie en bugfixing.

HOSTING

Comarch Hosting biedt een complete IT-omgeving voor toepassingen op één van onze datacenterlocaties. De veilige infrastructuur en managementdiensten staan garant voor een efficiënte werking van bedrijfstoepassingen. Comarch’s datacenters bevinden zich in Duitsland (Frankfurt, Dresden), Frankrijk (Lille), de Verenigde Staten (Chicago) en Polen (Krakau, Warschau).

SERVICE VOOR MOBIELE TOESTELLEN

Comarch biedt extra diensten voor mobiele toestellen om te zorgen dat mobiele gebruikers ononderbroken hun werk kunnen verrichten.

VERKOOP VAN MOBIELE TOESTELLEN

Comarch werkt samen met toonaangevende leveranciers van hardware, waaronder fabrikanten van mobiele toestellen zoals Apple (Comarch is een erkende Apple-reseller) en Samsung.

GEGEVENSNORMALISERING EN -HARMONISERING

In het kader van de implementatie van de Online Distribution-module biedt Comarch eenmalige of periodieke normaliserings- en harmoniseringsdiensten voor gegevens die werden verkregen van distributeurs/groothandelaars.

CONTROLE VAN GEGEVENSKWALITEIT

In het kader van de implementatie van de Online Distribution-module wordt een periodieke controle van gegevens, die zijn verkregen van distributeurs/groothandelaars, uitgevoerd door elektronische gegevens te vergelijken met gegevens op papier (rapporten en lijsten die zijn opgesteld door de distributeur).

GEOGRAFISCHE COÖRDINATEN VOOR ELK VERKOOPPUNT

In het kader van de Geomarketing-dienst wijzen we geografische coördinaten toe aan elk verkooppunt en delen we deze.

Voordelen

  • Directe informatie over de verkoopprestaties in bepaalde regio’s - een blik op de kaart toont alle informatie en meldingen over KPI’s (aangeduid met kleuren) 
  • Helpt om gegevens te analyseren vanuit verschillende invalshoeken, bijvoorbeeld vanuit de invalshoek van een bepaalde winkel, het hele land, de betrokken regio, de vertegenwoordiger…

Klanten

Carlsberg

Diageo

Colgate-Palmolive

Red Bull

Mars

Nivea

Stella-Pack

Grupa Żywiec

Hortex

Wawel

IDS Group

PPG

Navo

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.