Data Center

Comarch biedt uitgebreide diensten, waaronder de levering en het onderhoud van complexe systeemplatforms, inclusief hardware, software en beheer. Het uitgebreide portfolio van Comarch omvat basisdiensten voor bedrijven die niet in kostbare infrastructuur willen investeren, maar ook oplossingen voor uiterst veeleisende klanten, zoals Disaster Recovery Center.

Alle Comarch Data Center-diensten worden geleverd op basis van de meest recente standaards en geavanceerde architectuur (Tier III en Tier IV) en in verschillende servicemodellen (SaaS, PaaS, IaaS). Comarch slaat de gegevens wereldwijd op in 12 gegevenscentra (waaronder Chicago, Singapore, Moskou en Krakau). Dit maakt 'nearshoring' mogelijk, een van de meest geliefde bedrijfsmodellen voor het uitbesteden van ICT.

 

Contacteer ons

data center comarch

Veilig en vertrouwd

 

Dankzij de bewaking dag en nacht kunt u ogenblikkelijk reageren op alle mogelijke problemen die zich kunnen voordoen. Door het regelmatig archiveren en maken van back-ups zijn de gegevens die u aan ons toevertrouwt veiliger dan ooit tevoren. Onze certificaten vormen de beste garantie daarvoor. Comarch Data Center betekent fysieke veiligheid, maar ook veiligheid op het gebied van energie en milieu.

 

Lees meer

Voordelig

Het juiste servicemodel vertaalt zich in een effectievere beheersing van de kosten en daarmee in een hoger rendement van iedere investering.

  • Software as a Service (SaaS): een uitgebreid gegevenscentrumpakket met onder andere geavanceerde applicaties en serverinfrastructuur, beheerd door onze specialisten.
  • Platform as a Service (PaaS): een compleet hardware- en systeemplatform ter ondersteuning van de applicaties van de klant. Comarch biedt ook een gegevenshersteldienst bij storingen, toegang tot het systeem voor eindgebruikers en een compleet pakket beheers- en onderhoudsdiensten.
  • Infrastructure as a Service (IaaS): een gebruiksklaar platform, beheerd door de klant zelf. De apparatuur staat in een veilige Comarch Data Center-omgeving en de klant is verantwoordelijk voor het onderhouden van de software. Comarch biedt hulp op afstand en daarnaast diensten op het gebied van bewaking van apparaten en, optioneel, het maken van back-ups.

 

Lees meer

Comarch Service models

Altijd

De beste manier om uzelf te beschermen tegen de negatieve gevolgen van uitval van ICT-apparatuur is een Disaster Recovery Center (DRC). De primaire rol van het DRC is bescherming van de systemen van de klant tegen grote ongevallen of onvoorziene gebeurtenissen in de primaire serverruimte waardoor deze niet toegankelijk is (bijv. door brand of overstroming).

 

Lees meer

Disaster Recovery

Overal

In Azië, Noord-Amerika en op vele plaatsen in verschillende delen van Europa. Of de klant nu zaken doet in Rusland, Frankrijk of Duitsland: we zijn altijd dichtbij om diensten van de hoogste kwaliteit te leveren. Onze diensten zijn gebaseerd op het concept van 'nearshoring'; dit is het tegenovergestelde van het standaard-outsourcingmodel waarbij gedeelde dienstencentra zich in afgelegen landen bevinden. De klanten van Comarch waarderen onze ervaring wat betreft het implementeren van diverse projecten, maar ook onze geografische nabijheid. Om die redenen hechten we belang aan de doorlopende ontwikkeling van ons netwerk van gegevenscentra.

 

Lees meer

 

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.