Comarch Enterprise Engagement Platform

Onderzoek toont aan dat 70% van alle werknemers zich niet volledig bezighoudt met de uitoefening van de tot hem of haar toegewezen taken.

Om de betrokkenheid en productiviteit van werknemers te verbeteren, ontwikkelden we het Comarch Enterprise Engagement Platform, een IT-systeem voor bedrijven dat als doel heeft mechanismen en betrokkenheidselementen in de werkomgeving te implementeren met behulp van spelregels, voorwaarden en prestaties.

 

Contacteer ons

Comarch Enterprise Engagement Platform

Probleemoplossing

 

Mensen zijn dol op competitie. Door medewerkers de mogelijkheid te bieden om uiteenlopende uitdagingen aan te gaan, wordt de algemene monotonie van taken overwonnen. De uitvoering van creatieve taken wordt het doel en de beloning op zich, en helpt ook doelen op korte en lange termijn te stellen.

Teamwork

 

Het gevoel deel uit te maken van een groter geheel is de belangrijkste uitdrukking van onze natuurlijke neiging om gemeenschappelijke problemen aan te pakken. Een dergelijke omgeving beïnvloedt in positieve zin de motivatie en betrokkenheid van werknemers.

Teamwork

Creativiteit en innovatie

Door de creativiteit van medewerkers te ontwikkelen, worden zij efficiënter in het oplossen van problemen. Taken die worden voorgesteld aan gebruikers van een gamificatiesysteem werden ontwikkeld om deze eigenschap bij werknemers zoveel mogelijk te versterken.

Creativiteit en innovatie

Kennisdeling

Zowel het delen als het verwerven van kennis zijn zeer belangrijke aspecten om de betrokkenheid van werknemers te vergroten. Het gevoel deskundig te zijn op een bepaald gebied en de bijbehorende erkenning van collega’s kunnen worden beschouwd als een waarde op zich. De toegevoegde waarde is echter ook een hoger kennisniveau binnen het bedrijf in haar geheel.

Kennisdeling

Voordelen

  • Meer betrokkenheid en motivatie van medewerkers
  • De mogelijkheid om de mening van werknemers en zakenpartners te leren kennen (enquêtes/quizzen/rapporten/statistieken)
  • Uitgebreide analyse- en rankingtool (identificatie van de meest actieve units ten aanzien van vastgestelde criteria)
  • Omzetstijging
  • Toename van het aantal trainingen en de kwaliteit ervan voor werknemers en zakelijke partners
  • Efficiënte tool om KPI’s op verzoek van de klant op te stellen
  • Efficiënt communicatiekanaal, toegenomen interactiviteit van de elementen van het sociale platform

Voordelen

 

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.