• De Decavi Brief – Verzekeringen en Digitalisatie 2018

De Decavi Brief: Verzekeringen en Digitalisatie 2018

Download het rapport


Op grond van de regelgeving inzake de verspreiding van ongevraagde commerciële mededelingen en direct marketing per e-mail, wordt uw toestemming gevraagd, zodat onze vertegenwoordigers via een e-mailbericht contact met u kunnen opnemen. In dit geval worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt op basis van hun rechtmatige belangen. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Op basis van deze toestemming worden uw persoonsgegevens door bedrijven van de Comarch Group verwerkt om u een nieuwsbrief te sturen. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken, maar onthoud dat de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van uw toestemming vóór de intrekking hierdoor niet wordt beïnvloed. Uw toestemming wordt hoofdzakelijk gevraagd op grond van de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Door deze toestemming te geven, stemt u ermee in om – per e-mail – ongevraagde commerciële en direct marketing-mededelingen te ontvangen die in onze nieuwsbrief staan. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door de bedrijven van de Comarch Group.

Door dit formulier te verzenden, geeft u ons toegang tot uw persoonsgegevens. Lees verder over: De verwerking van uw gegevens door bedrijven van de Comarch Group en uw rechten als betrokkene.

Deze 6-zijdige brief dekt verschillende studies omtrent de Digitalisatie van de Verzekeringssector, namelijk:

  • Een literatuurstudie over de digitale transformatie in de verzekeringssector in België en Luxemburg – door Laurent Feiner (Decavi)

  • De nood aan een omnichannel model voor verzekeringsprofessionals – door Raphael De Schrynmackers (Comarch)

  • Gamification: speelse klanteninteracties en een betere kennis van hun voorkeuren en behoeften – door Joanna Gaweda (Comarch)

  • Artificial Intelligence: een toegankelijke en gepersonaliseerde interactie – door Pieter Oversteyns (EnsurTech)

  • De eerste resultaten van IoT op de Belgische en Luxemburgse markt - door Geoffrey Laloux, Perle Nguyen en Geoffrey Rolin (Initio)

  • Blockchain: zal het geïmplementeerd worden door bankiers en verzekeraars? - door Stephan Janssens (Roland Berger)