Telecommunicatie

Waarom kiezen voor Comarch?

Dankzij ons breed scala aan OSS / BSS – oplossingen helpen we telecomoperatoren hun voordeel te halen uit geavanceerde oplossingen en producten, met als resultaat een grotere winstgevendheid. Dankzij de uitvoering van projecten op verschillende continenten voor de grootste globale telecomspelers hebben we waardevolle internationale ervaring verworven.

Onze producten voldoen aan alle industrie-standaarden en worden tot stand gebracht op basis van gemeenschappelijke architecturale elementen, zoals het gegevensmodel of de procesflow. Onze flexibele aanpak is gericht op samenwerking met de klant en garandeert klanttevredenheid, zelfs bij de uitvoering van de meest complexe projecten. Een unieke combinatie van kant-en-klare systeemfunctionaliteiten met hun hoge configureerbaarheid maakt ook de integratie met bestaande IT-systemen mogelijk.

Wij zijn één van de twee Europese leveranciers van BSS / OSS en worden erkend zowel door IRCM als in de OSS Magic Quadrant van Gartner.

Onze Klanten

T-Mobile, Duitsland

T-Mobile, Duitsland

Network Inventory, Service Inventory

KPN, Nederland

KPN, Nederland

Next Generation Network Planning, Managed Services

Telefonica, Duitsland

Telefonica, Duitsland

Network Inventory, Configuration Management, Fault Management

Vodafone, Duitsland

Vodafone, Duitsland

Next Generation Service Assurance

Nieuws

Comarch helpt Hrvatski Telekom bij de consolidatie en verbetering van hun OSS-omgeving
2017-06-08

Hrvatski Telekom, toonaangevend telecommunicatieprovider in Kroatië, heeft gekozen voor Comarch als voorkeursleverancier voor OSS.

Lees meer

#MoveToDigital - Welkom bij Comarch Digital City
2017-06-06

We hebben onze digitale stad gebouwd om te tonen hoe nieuwe technologieën en concepten de manier veranderen waarop we communiceren en telecomdiensten gebruiken en hoe dit invloed heeft op de bedrijfsvoering van dienstverleners.

Lees meer
Meer nieuws

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.