Telecommunicatie

Waarom kiezen voor Comarch?

Dankzij ons breed scala aan OSS / BSS – oplossingen helpen we telecomoperatoren hun voordeel te halen uit geavanceerde oplossingen en producten, met als resultaat een grotere winstgevendheid. Dankzij de uitvoering van projecten op verschillende continenten voor de grootste globale telecomspelers hebben we waardevolle internationale ervaring verworven.

Onze producten voldoen aan alle industrie-standaarden en worden tot stand gebracht op basis van gemeenschappelijke architecturale elementen, zoals het gegevensmodel of de procesflow. Onze flexibele aanpak is gericht op samenwerking met de klant en garandeert klanttevredenheid, zelfs bij de uitvoering van de meest complexe projecten. Een unieke combinatie van kant-en-klare systeemfunctionaliteiten met hun hoge configureerbaarheid maakt ook de integratie met bestaande IT-systemen mogelijk.

Wij zijn één van de twee Europese leveranciers van BSS / OSS en worden erkend zowel door IRCM als in de OSS Magic Quadrant van Gartner.

Onze Klanten

T-Mobile, Duitsland

T-Mobile, Duitsland

Network Inventory, Service Inventory

KPN, Nederland

KPN, Nederland

Next Generation Network Planning, Managed Services

Telefonica, Duitsland

Telefonica, Duitsland

Network Inventory, Configuration Management, Fault Management

Vodafone, Duitsland

Vodafone, Duitsland

Next Generation Service Assurance

Nieuws

Unleashed kiest Comarch als voorkeursleverancier voor BSS bij zijn IT-herziening
2017-03-02

Comarch zal Unleashed, onderdeel van het Belgische multimediabedrijf MEDIALAAN, bijstaan bij de uitvoering van zijn BSS-transformatie tot een complete Mobile Virtual Network Operator (MVNO).

Lees meer

Conferenties

Upcoming Event
15May Nice
Comarch in de schijnwerpers op TM Forum Live! 2017

Ontmoet ons op dit opmerkelijke evenement in Nice en maak kennis met ons uitgebreide aanbod voor telecom- en breedbandaanbieders. Bezoek onze stand (#333) en praat met Comarch-experts.

Lees meer
All events

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.