Telecommunicatie

Waarom kiezen voor Comarch?

Dankzij ons breed scala aan OSS / BSS – oplossingen helpen we telecomoperatoren hun voordeel te halen uit geavanceerde oplossingen en producten, met als resultaat een grotere winstgevendheid. Dankzij de uitvoering van projecten op verschillende continenten voor de grootste globale telecomspelers hebben we waardevolle internationale ervaring verworven.

Onze producten voldoen aan alle industrie-standaarden en worden tot stand gebracht op basis van gemeenschappelijke architecturale elementen, zoals het gegevensmodel of de procesflow. Onze flexibele aanpak is gericht op samenwerking met de klant en garandeert klanttevredenheid, zelfs bij de uitvoering van de meest complexe projecten. Een unieke combinatie van kant-en-klare systeemfunctionaliteiten met hun hoge configureerbaarheid maakt ook de integratie met bestaande IT-systemen mogelijk.

Wij zijn één van de twee Europese leveranciers van BSS / OSS en worden erkend zowel door IRCM als in de OSS Magic Quadrant van Gartner.

Onze Klanten

T-Mobile, Duitsland

T-Mobile, Duitsland

Network Inventory, Service Inventory

KPN, Nederland

KPN, Nederland

Next Generation Network Planning, Managed Services

Telefonica, Duitsland

Telefonica, Duitsland

Network Inventory, Configuration Management, Fault Management

Vodafone, Duitsland

Vodafone, Duitsland

Next Generation Service Assurance

Nieuws

Betrokkenheid maximaliseren met voorspellende klantverkenningen – Comarch voegt zich bij het innovatieve project TM Forum Catalyst
2017-04-28

Comarch, Comptel, Huawei, Salesforce, Teavaro and Vlocity werken samen in een TM Forum Catalyst-project om een alomvattende oplossing te zoeken die telecomaanbieders kan ondersteunen op weg naar een werkelijke omni-kanaalservaring.

Lees meer

Conferenties

Upcoming Event
22June Amsterdam
Ontmoet Comarch tijdens de #MoveToDigital workshops in Amsterdam op 22 juni 2017

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze workshops voor telecomoperatoren in de Benelux. Afspraak op 22 juni 2017 in de Amsterdam ArenA. Ontmoet Comarch op onze reis door de wereld van digitale diensten.

Lees meer
All events

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.