• Comarch wordt door Frost & Sullivan uitgeroepen tot onderneming van het jaar wat betreft oplossingen en dienstverlening voor telecomnetwerken in Latijns-Amerika

Comarch wordt door Frost & Sullivan uitgeroepen tot onderneming van het jaar wat betreft oplossingen en dienstverlening voor telecomnetwerken in Latijns-Amerika

KRAKAU, Polen, 18 november 2016 - Comarch ontvangt een onderscheiding als leider in de Latijns-Amerikaanse markt voor telecomnetwerkoplossingen en -dienstverlening. Dankzij de succesvolle samenwerking met telecombedrijven in heel Latijns-Amerika wordt Comarch erkend als een belangrijke partner wat betreft netwerktransformaties. De prijs werd toegekend door Frost & Sullivan, internationale experts in marktonderzoek in meerdere sectoren en geografische gebieden.


Frost & Sullivan kende Comarch haar onderscheiding toe voor onderneming van het jaar 2016 in Latijns-Amerika nadat uit hun marktanalyse bleek dat Comarch door samenwerking met telecombedrijven in de regio een belangrijke partner in netwerktransformaties was geworden. Deze onderscheiding erkent de bijdrage die Comarch heeft geleverd aan de technologische ontwikkeling en trends in Latijns-Amerika. Hiermee wordt bevestigd dat haar volledige BSS- (Business Support Systems) en OSS- (Operations Support Systems) portfolio een reeks van oplossingen biedt voor een succesvolle netwerktransformatie en voor efficiënt netwerkbeheer. Met 55 jaar aan ervaring doet Frost & Sullivan onderzoek volgens een 360 gradenperspectief, via o.a. een 10 stappensysteem om de beste werkwijzen in de branche te identificeren en te herkennen.

Als succesvolle IT- en software-leverancier voor vele branches door haar partnerschappen met telecombedrijven in Zuid-Amerika, vereenvoudigt en optimaliseert Comarch netwerkovergangen met een kritische aandacht voor infrastructuur, waardoor telecomaanbieders zich kunnen focussen op de bedrijven van eindgebruikers. Dankzij het complete aanbod aan oplossingen en de kritische aandacht voor netwerkinfrastructuur verdient Comarch de onderscheiding van onderneming van het jaar 2016 in Latijns-Amerika van Frost & Sullivan voor netwerkoplossingen en dienstverlening op het gebied van telecomnetwerken, aldus branche-analist van Frost & Sullivan, Carina Gonçalves.

Comarch wordt in Latijns-Amerika gewaardeerd voor haar wereldwijde partnerschap met Telefónica. Door de implementatie van Comarch’s oplossingen wil Telefónica haar netwerkplanningsprocessen optimaliseren en standaardiseren, en het netwerkconfiguratiebeheer voor de bedrijven van de groep vereenvoudigen en automatiseren. De oplossingen van Comarch voor netwerkplanning en configuratiebeheer voor transportnetwerken zullen Telefónica's uitrol van nieuwe infrastructuur in Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia en Peru ondersteunen. Het plan om de OSS-oplossingen en zakelijke processen van Comarch over meerdere locaties te hergebruiken is in lijn met de wereldwijde aankoopstrategie van Telefónica. Het doel is het versnellen van OSS-transformaties en het verlagen van kosten door middel van groepssynergieën.

Over Comarch
Sinds 1993 is Comarch leverancier van IT-producten en -oplossingen die zakelijke efficiëntie verhogen en de kosten in telecombedrijven optimaliseren. Comarch onderscheidt zich door haar flexibiliteit bij het implementeren van oplossingen en haar individuele benadering bij alle projecten. De verscheidenheid aan ontwikkelingen over de hele wereld helpt het bedrijf om de klantervaring te verbeteren en de levertijd van diensten te verminderen. Onder andere Vodafone, T-Mobile en MTS behoren tot de klanten van Comarch.
Meer informatie op: telecoms.comarch.com


Gerelateerde bronnen
Brochure: Comarch Next Generation Network Planning
Brochure (PDF): Comarch Comprehensive BSS/OSS Portfolio
Persbericht: Telefónica kiest Comarch als de aanbevolen leverancier van configuratiebeheer, netwerkplanning & -ontwerp

Share