Ontdek Comarch

Bekijk de video

Klanten

COMARCH

Comarch is een leverancier van software en ICT-diensten. Onze filosofie is gericht op uitmuntendheid bij de implementatie van geavanceerde oplossingen voor onze klanten. Dit doen we door een mix van transversale applicaties te bieden, en systemen gewijd aan specifieke industrieën en geavanceerde technologische diensten. Ons werk wordt regelmatig positief beoordeeld door gerenommeerde ICT-analisten zoals Gartner, Forrester, Truffle 100, TOP 200 "Computerworld", IDC, EU Industrial R & D Investment Scoreboard enzovoort.

Ontdek ons aanbod van producten en diensten voor meer informatie!

 

Lees meer

Nieuws

Comarch wordt door Frost & Sullivan uitgeroepen tot onderneming van het jaar wat betreft oplossingen en dienstverlening voor telecomnetwerken in Latijns-Amerika
2016-11-18

Comarch ontvangt een onderscheiding als leider in de Latijns-Amerikaanse markt voor telecomnetwerkoplossingen en -dienstverlening. Dankzij succesvolle samenwerking met telecombedrijven in Latijns-Amerika wordt Comarch erkend als een belangrijke partner.

Lees meer

Comarch Loyalty Breakfast, 7 december 2016 in Amsterdam ArenA. Special guest: onze klant EFR
2016-11-09

Deze editie van het Loyalty Breakfast zal in de Amsterdam ArenA gehouden worden. Het thema van dit jaar zal zijn "Maximaliseer winstgevendheid dankzij klantendata vergaard uit Loyaliteits- en Gamificationprogramma’s”.

Lees meer
Meer nieuws

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.