COMARCH

Comarch is een leverancier van software en ICT-diensten. Onze filosofie is gericht op uitmuntendheid bij de implementatie van geavanceerde oplossingen voor onze klanten. Dit doen we door een mix van transversale applicaties te bieden, en systemen gewijd aan specifieke industrieën en geavanceerde technologische diensten. Ons werk wordt regelmatig positief beoordeeld door gerenommeerde ICT-analisten zoals Gartner, Forrester, Truffle 100, TOP 200 "Computerworld", IDC, EU Industrial R & D Investment Scoreboard enzovoort.

Ontdek ons aanbod van producten en diensten voor meer informatie!

 

Lees meer

Ontdek Comarch

Bekijk de video

Klanten

Nieuws

Comarch is gold sponsor op Emerce Engage 2017
2017-11-02

Comarch is dit jaar aanwezig als spreker en gold sponsor op Emerce Engage, die plaatsvindt op 7 december in Amsterdam. Hét event van het jaar, waarbij gedreven marketeers uit verschillende industrieën samenkomen om marketing innovaties te ontdekken.

Lees meer

Comarch treedt op als sponsor en geeft lezing op Field Service Europe
2017-10-31

Wij zijn blij te mogen deelnemen aan de conferentie Field Service Europe, die van 6 t/m 8 december in Amsterdam wordt gehouden. Bezoek onze stand, praat met onze experts en kom meer te weten over onze cloud gebaseerde FSM-oplossing.

Lees meer
Meer nieuws

Wenst u meer informatie? Heeft u raad nodig bij het kiezen van een product?

Omschrijf uw behoeften en we bieden u een oplossing op maat.